Close
Kontodetaljer
VÅRRUNDAN 2023
Vi deltar 2023!
Kaffe, Mat, Boende
På 1700-talet kom man hit för att dricka surbrunnsvatten ur Odenskälla. Ett vatten rikt på mineraler och kalk, som ansågs väldigt nyttigt. Det ordinerades att inleda morgonen med att dricka tre-fyra liter och sedan gå sju rundor runt brunnen. Vem vet, kanske självaste Carl von Linné stannade till här under sin Västgötaresa i juni 1746. Varmt välkommen att uppleva Lundsbrunns läkande lugn och harmoni för dig själv!
Lördag Lunch 12-15
Brunnsvägen 32
HÖSTRUNDAN 2023
Vi deltar 2023!
Matupplevelser, Mat, Boende
Välkommen till Lundsbrunn Resort & Spa Hotell, spa, restaurang och konferens i vackra Lundsbrunn, Skaraborgs egna lilla pärla, en del av Västra Götaland. Mitt i det vida lantbrukslandskapet slingrar vägarna in mot byn som göms försiktigt av trädsamlingar och skapar en oas av idylliska hus och prunkande trädgårdar. Lyx och flärd samtidigt som naturen ligger nära. Vill du ha lugn och ro får du det, vill du ha fart och fläkt får du det. Hotellet med dess spa och konferenslokaler ligger vid foten av Kinnekulle. Hos oss hittar du allt från spaerbjudanden, golfpaket, vandringspaket, weekendpaket, padelpaket, yoga, konferens med eller utan aktivitet. Det ska vara mysigt att komma bort och det är mysigt att komma till oss! Vi har något för alla – Välkomna till Lundsbrunn Resort & Spa
Mån - Sön 08 -19
Brunnsvägen 32
Profildetaljer
051157190
Lundsbrunn ligger mellan Skara och Götene – i hjärtat av Västergötland – någon kilometer från E20. Vägen fram till kurorten är tydligt skyltad från både E20 och väg 44 mellan Lidköping och Götene. Från Göteborg tar det cirka en och en halv timme med bil och från Stockholm ca 4 timmar.