Webbinarieinbjudan ut 2021-flyer

Hej!

Vi är väldigt glada att Mötesplats Kinnekulle fick fortsätta arbetet att utveckla ett Kultursystem på Kinnekulle. Nu kan vi fortsätta jobba för att skapa mervärde åt såväl konstnärer och aktörer runt Kullen som åt övrigt näringsliv, skolor, kommuninvånare. Kultursystem Kinnekulle handlar om att ta tillvara på kulturen som drivkraft i den lokala platsutvecklingen. Bara tre föreningar gick vidare till FAS 2, finansierat av Västra Götalandsregionen vilket förstås gör oss extra stolta!

Arbetet fortsätter nu där processledarna från första fasen; PS Agenturer med Helena Larsdotter och Nina Bergqvist, bjuder in till en spännande serie av webbinarier med start i slutet av mars. Webbinarierna ordnas i samverkan mellan PS Agenturer, Kreativa Aktörer Skaraborg och Mötesplats Kinnekulle.

Här är en länk till inbjudan till webbinarierna där du kan läsa mer om vad som erbjuds. Vi hoppas förstås att du känner att det är till nytta för dig och din verksamhet och att du hänger på och anmäler dig.

Styrelsen i Mötesplats Kinnekulle har bett mig hålla i tråden och vara ett stöd och bollplank till PS i deras arbete. Om du varit med länge i så känner du mig – för dig som är nyare medlem i Mötesplats Kinnekulle så kan jag kort presentera mig nu som att jag var med i Vårrundan när vi startade och brinner för att skapa möten och utveckla samverkan. Det blir jag som håller dig informerad om vad som händer i projektet.

Bästa hälsningar

Eva Maria Friberg

070-625 27 05